constructieberekening, constructeur, engineering, beton, staal, hout, funderingen, advies, vergunning, draagconstructie

Over CABZ

CABZ is opgericht door Edger Bruns en maakt sinds 2011 constructieve berekeningen voor architecten, aannemers en particulieren. De visie waar CABz voor staat is volkomen 100% maatwerk, volledig toegesneden op de specifieke situatie, eisen en wensen van elk project, opdrachtgever en locatie waar gebouwd wordt.

Profiel van Edger Bruns:

Edger Bruns is een constructief professional met 16 jaar ervaring in de bouwkunde en civiele techniek als constructeur/ontwerpleider. Edger heeft naast een BSc (HBO) bouwkunde, richting constructie een aantal hoog aangeschreven aanvullende cursussen en opleidingen op constructief vlak zoals diploma's HTI betonconstructeur en HTI Staalconstructeur en van KIVI de opleiding Grondmechanica en Funderingstechniek (CGF-1). Edger heeft een grote variëteit aan ervaring bij Ingenieursbureaus, Aannemers en Nutsbedrijven.

Eigenschappen:

Open en creatieve constructief adviseur met gevoel en aandacht voor ieders wensen. Door zijn gestructureerde werkwijze en sterke gedrevenheid. Weet elk complex probleem op te lossen en in staat om elk project van groot tot klein tot een succes te maken.

Bekijk LinkedIn profiel

terug naar Homepage